Bogdan Negoiță este un tânăr foarte cunoscut artist fotograf craiovean care are numeroase lucrări acceptate și premiate în saloanele naționale și internaționale de fotografie. Fapt demonstrat și de titlul de E.FIAP acordat de Federația Internațională de Artă Fotografică. Deține, de asemenea, și titlul de E.AAFR acordat de Asociația Artiștilor Fotografi din România.

Bogdan a absolvit Cursul de Tehnică și Artă Fotografică organizat de Centrul Județean de Formare Profesională a Adulților în anul 2013 și încă de pe atunci a început activitatea expozițională.

A participat la numeroase workshop-uri și ture foto în țară și peste hotare, și, pe lângă o bogată experiență pe care a căpătat-o cu aceste ocazii, a acumulat un foarte important material imagistic, pe care l-a îmbogățit cu măiestrie prin procesări subtile și elegante.

Colecția cuprinde foarte frumoase și expresive portrete feminine, abordate fie în studiou, fie în diferte medii, artistul fiind un fin observator al „evei” și , în general, al universului feminin.

Bogdan Negoiță este membru al fotolcubului nostru.

Mircea Anghel A.FIAP, Hon.FICS, Hon.CPE, HON.FCPA

Galerie Foto