Aflat la cea de a VI-a ediție, acest salon national de fotografie a fost inițiat începând cu anul 2014 și a fost orgaizat de un împătimit al fotografiei, Dl. Marcel Eremia, Managerul AME Design, actualmente Asociația Culturală Artă și Imagine din București.

Manifestarea anuală organizată conform unui Regulament foarte detaliat și complex, și-a propus să pună în evidență diferitele curente, artiști și școli de fotografie din România, care să exprime nivelul nobilei arte a luminii în țara noastră și să scoată în evidență creativitatea și manierele de exprimare ale fotografilor români. Salonul s-a constituit și într-un adevărat schimb de experiență între generațiile de artiști fotografi din România.

Cu o participare din ce în ce mai numeroasă de la un an la altul, Salonul este un adevărat eveniment fotografic național.

Lucrările acceptate în salon au fost printate la un înalt nivel calitativ de către organizatori, iar vernisajul s-a desfășurat în una din sălile Teatrului Național din București.

Mircea Anghel A.FIAP, Hon.FICS, Hon.CPE, HON.FCPA.

Galerie Foto